Öppna restaurang kalle  

Fräsch och fin inför restaurangbesöket

Att gå på restaurang är alltid trevligt och förhoppningsvis innebär det en riktigt god måltid. Det finns många skäl att träffas ute på en middag, exempelvis ett firande, en kompisträff eller kanske en spännande första dejt.

Oavsett anledningen är det roligt att vara fin inför restaurangbesöket, och det är ett perfekt tillfälle att skaffa en ny outfit eller några nya accessoarer. Viktigast är dock att du känner dig riktigt fräsch, och det gör du allra bäst med en riktigt bra ansiktsrengöring som passar just din hudtyp och gärna några produkter som ger dig den där vackra ”glowen” som får dig att stråla. Du kan skaffa ett litet kit med ansiktsmask, en peelingkräm och hudkrämer som ger näring, styrka och skönhet åt din hud och sedan är du redo för restaurangen. Läs vidare för några fler tips om hur du blir allra fräschast inför middagen eller festen.

Stjärnornas skönhetstips

Filmstjärnor tillbringar en hel del tid på fester och röda mattan och för dem är det därför extra viktigt att genomgå dagliga skönhetsrutiner. Vissa av rutinerna är lite märkliga, som till exempel Gwyneth Paltrow som sköljer munnen med olja för att få vita tänder. Andra är dock mer sansade, som Catherine Zeta-Jones gamla huskur att skölja sitt hår med öl och honung.

Idag finns det dock många färdiga produkter som gör ett mycket bättre jobb och det är alltid smart att ha en bra skönhetsrutin som håller dig ren och fräsch i alla lägen. Till middagen kan du satsa lite extra, som en ansiktsmask som plumpar upp huden eller en foundation som ger extra lyster. Sedan är det bara att njuta av sällskapet, miljön, några goda pastarätter och kanske ett glas eller två.

Fin för varje tillfälle

Eftersom det alltid är kul att känna sig fin är det lika viktigt inför måltiden efter konferensen som på en romantisk dejt. Det är bra för självförtroendet och ger dig en liten energikick. Även valet av restaurang är viktigt och varje etablissemang har sin egen stil och inredning som du själv kan anpassa din look efter. Ska du gå på en härlig vegorestaurang kan det vara kul att klä dig lite mer bohemiskt medan en snofsig gourmetrestaurang är det perfekta tillfället att plocka fram festkläderna.