Öppna restaurang kalle  

Skapa en nyttig meny med knäckebröd

Att skapa en riktigt nyttig meny kan vara en utmaning då många goda maträtter tenderar att innehålla en mängd kalorier. Det finns dock sätt att undvika kalorifällorna, och se till så att dina gäster får mat som är både god och hälsosam. Vågar du ha knäckebröd på menyn så kommer du dessutom ha en god chans att locka till dig internationella restauranggäster, som inte kan få nog av den svenska delikatessen.

Vinsterna med att lägga till knäckebröd på menyn är många. Dina gäster kommer få riktigt hälsosamma rätter, du kommer sticka ut bland alla restaurangägare och dessutom så kommer du komma billigt undan. Hos wasa.com hittar du kvalitetsbröd till ett förmånligt pris och du kommer ha en mängd av produkter att välja mellan. Wasas knäckebröd innehåller en massa fibrer som har en uppsjö av hälsofrämjande effekter. Bjuder du dina gäster på knäckebröd så hjälper du dem att motverka alltifrån hjärt- och kärlsjukdomar till diabetes och fetma. De kommer också lämna din restaurang med en väl fungerande tarm, vilket är något som många svenskar säger sig sakna. Dina knäckebröd kan även hjälpa dig att få fler internationella restauranggäster, eftersom de hårda bröden gör stor succé utomlands. Faktum är att Wasa, som är den största knäckebrödsproducenten i världen, exporterar sina knäckebröd till inte mindre än 40 länder. USA, Frankrike, Polen och Tyskland är några av länderna där invånarna fullkomligt älskar Wasas produkter.

Knäckebröd för alla tillfällen

Tiden då knäckebröd enbart åts till frukost med en ostskiva på är ett minne blott. Alltfler människor upptäcker att det går att använda knäckebröd till nästan vad som helst, och att det dessutom fungerar bra ihop med de flesta pålägg. Vill du att pålägget ska vara lika hälsosamt som själva brödet så kan du med fördel lägga på avokado eller några jordgubbar. Föredrar du något matigare så passar ägg och lax utmärkt till de flesta sorters knäckebröd. Eller varför inte förvandla ett stort, runt knäckebröd till en härlig pizza med räkor och tomater? Sätt in pizzan i ugnen och grädda den i 8 – 10 minuter för att sedan toppa med rucola. Chanserna är stora att dina besökare kommer tycka att det är den bästa pizza de någonsin ätit. Vill du lyxa till det lite extra så passar det bra med en tjusig smörgåstårta på menyn. Skinka, ost, tomater, purjolök och creme fraiche är alla ingredienser som går mycket bra ihop med knäckebröd, och river du osten innan du lägger på den så kommer du ha en knäckebrödssmörgåstårta som skiljer sig en hel del från knäckebrödspizzan.