Öppna restaurang ivadmin  

Le Rouge

Le Rouge är en fantastisk restaurang som ligger i Gamla Stan i Stockholm. Den har sedan år 2015 serverat franskinspirerad mat.

Burlesk/Moulin Rouge-miljö

Denna restaurang har en unik inredning som påminner om ett parisiskt glädjehus från början av 1900-talet. Det går att jämföra inredningen och miljön med Moulin Rouge. Det finns välvda källarväggar som är täckt av sammetsdraperier i rött, renässanskonst i taket och mjuka ljuslyktor.

Atmosfären är väldigt trivsam och något du inte stöter på särskilt ofta. Många väljer att besöka Le Rouge enbart för dess atmosfär, och inte den goda maten. Den parisiska miljön stärks av de eleganta borden, stolarna och de bekväma sammetssofforna.

Menyn

Menyn som finns tillgänglig är också unik. Den utgår från en rad råvaror och det är möjligt för dig att komponera en egen maträtt från dessa råvaror. Det finns flera fantastiska såser och grönsaker du kan välja mellan. Alla råvaror väljs dessutom ut efter tanken på miljön och god djurhållning.

Gillar du vin finns det en väldigt uppskattad vinmeny där du kan välja bland flera alternativ. Priset är dessutom väldigt överkomligt för de flesta. Kort sagt är Le Rouge en restaurang som bjuder på både fantastisk mat och en trevlig atmosfär.