Öppna restaurang ivadmin  

Frantzén

Frantzén är en restaurang som nyöppnades år 2017 i Stockholm. Restaurangen hade varit öppen tidigare men sedan bestämde sig ägaren för att flytta restaurangen till större och renoverade lokaler på Klara Norra Kyrkogatan. Ägaren är bland annat stjärnkocken Björn Frantzén.

Stjärna i Michelinguiden

Det dröjde endast ett år efter nyöppningen innan restaurangen fik sin tredje Michelinstjärna. Frantzén är den enda svenska restaurangen som lyckats med detta. Skulle du befinna dig i Stockholm kan det vara en bra idé att besöka Frantzén ifall du vill uppleva en av de bästa matlagningarna. Enligt rykten är dock detta en av de dyraste restaurangerna som finns i Sverige, så var beredd på detta.

Stor yta och väldigt lyxig mat

Den tidigare Frantzén-restaurangen befann sig på en plats som var 85 kvadratmeter. Men när den stängde år 2016 och den nya versionen av Frantzén öppnades hade de bytt upp sig rejält. Idag finns restaurangen på en tre våningsplan som är runt 521 kvadratmeter. Det finns hela 23 matplatser samt en unik tiorättersmeny. Med så pass så matplatser kan du dock räkna med att få en utmärkt service och matupplevelse. Det finns även en trevlig lounge där du kan slappna av efter maten med lite kaffe.