Restauranger i Stockholm ivadmin  

Smoothiebarer

Smoothiebaren är något som först dök upp endast några år sedan. Den går att hitta främst i gallerier, på flygplatser, vissa kafén och bland restauranger och turiststråk. Det är kort sagt fruktiga drinkar som både är nyttiga och smakar väldigt gott.

Mer hälsosamt

En smoothiebar är precis vad det låter som, en bar där du kan köpa fruktdrycker och smoothies i alla olika smaker. De serveras kalla vilket gör att de är mer efterfrågad under sommartiden jämfört med på vintern. Men trots detta väljer ändå många att beställa sig en smoothie under vintern för att få i sig vitaminerna och mineralerna. De fräscha och trevliga smoothiebarerna kom som ett mer hälsosamt alternativ till de onyttiga hamburgerkedjorna. De är helt vegetariska, mättande och kan blandas på en rad olika sätt. Det innebär att du som har någon allergi också kan njuta av dem.

Smoothiebaren ligger verkligen i tiden med tanke på att samhället har under de senaste åren blivit mer och mer hälsomedvetet. Att kunna köpa en smoothie som mellanmål istället för annat är då ett bra alternativ. Speciellt för alla som tränar regelbundet eller deltar i olika evenemang. Ibland kan drinkarna vara lite smådyra, men oftast är det värt det.