Öppna restaurang kalle  

Slipp gula tänder på krogen med vitt snus

Gillar du att gå ut på krogen för att umgås och dansa? Då kanske du också är en av dem som gärna gör det med en snus under läppen. Kanske du till och med njuter av en rökpaus utomhus då och då? Då vet du att dessa vanor har gula tänder som en biverkning, något som du knappas vill ha när du rör dig i nöjeslivet. Kanske allra minst om du hoppas att träffa ditt livs kärlek på dansgolvet. Det finns dock en lösning på problemet, nämligen vitt snus.

Vad är vitt snus?

Vitt snus är ett tobaksfritt snus som ändå innehåller nikotin. Snuset säljs i nikotinpåsar i dosor och finns i mängder av smaker. Det positiva med dessa nikotinpåsar är att de inte orsakar några missfärgningar på tänderna och att andedräkten blir fräschare, något som är eftersträvansvärt när du rör dig ute på en bar eller krog. Den här typen av snus tros ha blivit populärt bland kvinnor just på grund av dessa egenskaper. Att snuset finns i många fräscha smaker har nog också hjälpt till med att öka populariteten. Det är dock viktigt att veta att det finns en 18-årsgräns även för vitt snus då det trots allt innehåller nikotin.

Byt cigaretten till vitt snus

Är du en av de som röker? Då vet du att det kan bli ganska jobbigt när du är ute på krogen. Numer måste du gå ut och ställa dig i kylan för att kunna ta ett bloss. Rökning skadar också dina lungor och gör dina tänder gula och fläckiga. Vill du fasa ut dina cigaretter kan vitt snus vara till god hjälp. När du snusar skadas inte lungorna på samma sätt och om du väljer vitt snus i nikotinpåsar slipper du också gula tänder och ofräsch andedräkt. Du behöver heller inte längre gå utomhus för att ta en paus, utan kan istället lugnt bara stoppa din nikotinpåse under läppen. Känner du dig sugen på att testa? De har specialiserat sig på denna typ av snus och har ett rikt utbud. Vad sägs om snus med smak av cool mint, persika eller äpple? Ett tips är att beställa hem några olika dosor för att sedan avgöra vilken smak du gillar bäst.

Kort sagt, med vitt snus behöver du inte oroa dig för att varken lukta illa eller få gula tänder vilket är härligt när du ska gå ut på krogen.